LITERATURE

"Literature is a power to be possessed, not a body of objects to be studied" (Anonymous)

divendres, 3 d’abril del 2009

Patch the puppy

Avui us presento el Patch, el meu company inseparable per les classes de P3, P4 i P5. Als nens els hi agrada molt, i tots li volen fer petons i abraçades. El Patch sempre els promet que farà un petonet al nen que es porti bé durant la classe d'anglès, quan ells estiguin fent el "quiet time" al final de la sessió.




L'objectiu de les classes és animar als nens a la utilització de la llengua anglesa a través de cançons, d'històries, jocs... Treballem el vocabulari i el relacionem amb el dia a dia, per a que els nens ho puguin identificar amb la seva vida. Aquest trimestre hem estudiat el vocabulari de les joguines i de la família; aquesta darrera setmana hem celebrat el nostre Easter amb el conill i l'ou de Pasqua. Hem fet de conillets saltant per la classe amb el nombre que els deia i hem representat la cançó "Egg hunt". També hem posat i tret ous de Pasqua d'una cistella, tot practicant les paraules "In" i "Out", que ja havíem treballat amb el tema de la família.


Però sobretot, el moment més anhelat és, quan esperen descansant amb el cap sobre la taula, fent el "quiet time", a que el Patch els faci un petonet!! I a l'acabar ens diem "bye bye"!